Seite drucken

Certificat de garantie pe functionalitate

Conditii de acordare a garantiei

Ce cuprinde garantia?

  • produsele Bramac sunt conforme cu normele europene EN 490 si EN 491
  • etanseitatea le intemperii a tiglelor si accesoriilor Bramac
  • componentele ca parte integrata a sistemului complet Bramac vor ramane in pozitia si locul initial si vor proteja invelitoarea si zona de sub invelitoare

Condiţii şi termeni de acordare a garanţie

 

1. Această garanţie este valabilă pentru învelitorilor realizate cu produse exclusiv Bramac, atât ţigle de beton cât şi accesorii originale. Dacă în componenţa învelitorii, pe lângă elementele sistemului Bramac, există şi alte elemente sau conexiuni (ex. ferestre de mansarda, coşuri de fum etc.) garanţia pe funcţionalitatea sistemului se aplică doar pentru daunele cauzate de produsele Bramac.

 

2. Înlocuirea componentelor Bramac cu oricare alte produse non-Bramac va duce la anularea garanţiei pe funcţionalitatea sistemului. Garanţia se aplică doar în cazul în care:

a. pentru realizarea învelitorii s-au folosit exclusiv ţigle Bramac

b. pentru anumite elemente ale învelitorii (coame, sisteme parazăpadă etc.) s-au folosit exclusiv accesorii aprobate în sistemul de garanţie pe funcţionalitatea sistemului Bramac (hidroizolaţia acoperişului, elemente de coamă, străpungeri, protecţii împotriva alunecărilor de zăpadă, sisteme de acces pe acoperiş, iluminarea acoperişului, ventilarea la streaşină, elemente de fixare, racordări, dolie)

 

3. Toate cerinţele, specificaţiile şi produsele agreate şi aprobate de Bramac ca parte integrată a sistemului de garanţie pe funcţionalitate se găsesc în broşura Pachetele Bramac (consultă pagina 5), la fel ca şi formularul de înregistrare a unui acoperiş pentru aplicare la garanţia pe

funcţionalitatea sistemului.

 

4. Produsele Bramac sunt create şi testate pentru a fi folosite în asociere între ele. Este o condiţie obligatorie pentru validitatea acestei garanţii pe funcţionalitatea sistemului, ca montajului să respecte instrucţiunile de montaj eliberate oficial de către SC Bramac Sisteme de Învelitori SRL

(martie 2015). În cazul unor neconcordanţe între documentele tehnice ale companiei Bramac şi normele în vigoare pentru planificarea şi execuţia învelitorilor, documentele tehnice ale companei Bramac au prioritate.

 

5. Structura acoperişului trebuie sa fie conformă din punct de vedere al normelor şi standardelor în vigoare.

 

6. Dimensiunile capriorilor şi forma constructiva a sarpantei sa fie stabilite prin proiectul tehnic de executie de catre un proiectant autorizat, pe baza tuturor incarcarilor la care este supusa invelitoarea (vânt, zăpadă, greutatea învelitorii etc.).

 

7. SC Bramac Sisteme de Învelitori SRL nu îşi asumă responsabilitatea asupra montajului efectuat, chiar dacă componentele folosite sunt Bramac. Garanţia de faţă este o garanţie asupra uncţionalităţii

sistemului, ea nu poate fi extinsa asupra altor pagube colaterale, provocate de un montaj incorect.

 

8. Garanţia este valabilă doar pentru învelitorile Bramac comercializate şi montate pe teritoriul României.

 

9. Înainte de a efectua orice reparaţie, SC Bramac Sisteme de Învelitori SRL îşi rezervă dreptul a a efectua o constatare preliminară asupra învelitorii.

 

10. Garanţia pe funcţionalitatea sistemului este transmisibilă de la un proprietar la altul fără notificarea în prealabil a companiei Bramac.

 

11. Alte revendicări sau pretenţii decât cele menţionate în respectivul certificat de garanţie sunt excluse.

 

12. Serviciile cuprinse în garanţie nu se referă la daunele care depăşesc limitele prevăzute de lege şi defecţiunile apărute după expirarea termenului de garanţie.

 

 

.

Bramac - Sistemul de invelitori original!
Complet gândit: Un sistem de învelitori, multe avantaje.
Bramac - Sistemul solar
Energie cu ajutorul propriului acoperis. Apa calda menajera si aport la incalzire.
Bramac Protector - Sfideaza provocarile naturii
Ai toate motivele să-i spui acoperişului pe nume pentru că  Bramac oferă tot ce îi este necesar unui acoperiş perfect.
Creati casa visurilor dumneavoastra

Locatie

Birouri si Fabrica

str. Europa Unita, nr.5

550018 SIBIU

SIBIU

ROMÂNIA

Tel: +40 269 22 99 95

Fax: +40 269 22 94 44

Adresă email: office_ro(at)bramac.com

Web: www.bramac.ro

Trimiteţi cerere

Depozit Bucuresti

Sos. Stefanesti, nr. 140

077010 AFUMATI

ILFOV

ROMÂNIA

Mobil: +40 740 37 37 32

Fax: +40 021 351 51 47

Trimiteţi cerere

Vă rugăm selectaţi adresa de contact